Premix cu aroma de lamaie pentru produse din aluat dospit

lei19,00lei190,00

Premixul pentru aluat dospit,cozonaci, asigura obtinerea unor produse cu gust placut si aspect apetisant, si un termen de valabilitate de pana la 21 zile.

Reteta de fabricatie pentru produse de post : 1 kg faina de grau ; 0,1 kg Mix; 0,15 – 0,2 kg zahar ; 0,01 kg sare ; 0,080 kg drojdie proaspata ; cca 0,45 L apa ; 0,08 L ulei vegetal ; stafide, rahat, nuca, mac – pentru umplutura.

In reteta de cozonac traditional, se foloseste pentru a obtine un gust mai bogat, aspect apetisant si pentru prospetime.

Preparare : Se amesteca toate ingredientele mai putin uleiul şi se malaxează 10-15 minute in funcţie de cantitatea de aluat. Uleiul se adauga in ultimele 2 minute de framantare. Aluatul obtinut se tine 7-10 minute la odihna dupa care se divizeaza şi modeleaza produsul dorit. Se lasa la dospit 60-80 minute la temperatura de 30°C şi umiditate relativa 80%. Coacerea se face la 180°C timp de cca 35 minute.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
GREUTATE

1 KG, 10 KG