Mix total pentru croissant

lei17,00lei140,00

Reteta de fabricatie : 1 kg faina de grau ; 0,1 kg  mix de croissant; 0,15 – 0,2 kg zahar ; 0,01 kg sare ; 0,080 kg drojdie proaspata ; cca 0,5 L apa ; 0,05 L ulei vegetal ; stafide, rahat, nuca, mac – pentru umplutura.

Preparare : Se amesteca toate ingredientele mai putin uleiul şi se malaxează 10-15 minute in funcţie de cantitatea de aluat. Uleiul se adauga in ultimele 2 minute de framantare. Aluatul obtinut se tine 7-10 minute la odihna dupa care se divizeaza şi modeleaza produsul dorit. Se lasa la dospit 60-80 minute la temperatura de 30°C şi umiditate relativa 80%. Coacerea se face la 180°C timp de cca 35 minute

SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
GREUTATE

1 KG, 10 KG