Despre noi

cakes3

Povestea Le Chocolat

De-a lungul a mai bine de 5 de ani, compania a depășit cu succes provocările contextului economic românesc, reușind prin decizii strategice și flexibilitate să își adapteze constant strategia de business la noi factori de influență ai industriei bakery sau ai comportamentului de consum al oamenilor.

Activitatea de producție a fost inaugurată în septembrie 2012, când s-a livrat prima cantitate de cuvertura cacao. În anii următori compania și-a diversificat producția, ajungându-se ca, pe lângă sortimentele de cuverturi pentru laboratoarele de cofetarie să producă cremele pentru cofetării -patiserii, precum și glazura de ciocolată folosită la confecționarea înghețatei brichetate.

Gama noastra de produse este reinnoita si adaptata in permanenta pentru a reflecta cele mai recente posibilitati tehnologice, precum si tendintele consumatorilor.

Pentru asigurarea calității corespunzătoare a produselor cât și pentru eliminarea apariției neconformităților în procesul de producție, societatea a implementat și s-a certificat în utilizarea sistemelor HACCP și ISO 22000.

De asemenea, în cadrul activităților sale, firma promovează în mod asumat o atitudine pro ecologică și cu aplicarea principiilor de responsabilitate socială.

Scopul nostru este de a fi un partener constant si de incredere pentru clientii nostri, prin implicare personala.